2021:Resources/ca

From Wikimania
This page is a translated version of the page 2021:Resources and the translation is 98% complete.
Outdated translations are marked like this.


Canals socials

Aquests són els diferents llocs on podeu debatre sobre Wikimania i amb altres participants als canals socials:

Recursos visuals de Wikimania 2021

Cerqueu materials visuals personalitzables per utilitzar i compartir per celebrar Wikimania.

Els símbols

Celebrem Wikimania amb una àmplia gamma de símbols, creats en col·laboració amb el Comitè de Wikimania i il·lustrats per Karabo Poppy Moletsane i Jasmina El Bouamraoui.

Els símbols representen l’esperit de Wikimania en quatre temes bàsics: connexió, col·laboració, celebració de la comunitat i aprenentatge.

No dubteu a utilitzar els símbols que us resultin més significatius. També podeu utilitzar els símbols de Viquipèdia 20, disponibles aquí.

Utilitzar els dissenys per a altres materials

Els símbols de Wikimania es poden utilitzar per produir marxandatge, identificar pàgines web especials o altres continguts digitals, fer pòsters o pancartes, etiquetes de noms i molt més. A continuació es mostren alguns exemples que mostren com es poden utilitzar els símbols. Utilitzeu aquestes plantilles per fer els vostres propis dissenys.

Compartiu-los! Però si us plau, no utilitzeu el nom "Wikipedia" per vendre cap article ni per a altres usos sense comprovar la política de marques comercials.

Plantilla de presentació

Teniu previst fer una xerrada, una presentació o un debat durant el període de Wikimania i necessiteu una plantilla de diapositives de marca?

Aquí teniu la plantilla de presentació en format Google Slide, fes-ne una còpia i personalitza-la perquè s'adapti al millor a les teves necessitats.

Productes digitals

Celebra-ho amb aquesta divertida col·lecció de propostes digitals

Imatges de portada

Pengeu-les als vostres perfils de xarxes socials

Fons de videotrucada

Utilitzeu aquests fons a les vostres reunions o esdeveniments virtuals

Sèrie de formació d'oradors

En el passat, i més recentment el 2019, Wikimania havia ofert uns "Dies d'aprenentatge" com a part de les activitats prèvies a la conferència de l'esdeveniment presencial. Per a l'edició virtual de Wikimania, l'equip de desenvolupament comunitari de la Fundació Wikimedia ha organitzat un programa de formació d'oradors al qual s'hi van convidar tots els ponents. No era obligatori participar en la formació d'oradors per parlar a Wikimania.

El material de la formació està disponible per a tothom:

Guia per a ponents

Ingredients d'un gran discurs en públic (vídeo de 24 minuts, en anglès)

Ingredients d'un gran discurs en públic (introducció pels ponents de Wikimania 2021)

Guies d'Interactio

Interactio és el servei de traducció d'àudio per als set idiomes (àrab, xinès, anglès, francès, alemany, rus i castellà).

Utilitzeu el codi Wikimania2021 per connectar-vos a app.interactio.io.