2019:Викиманија

From Wikimania
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page 2019:Wikimania and the translation is 97% complete.
Outdated translations are marked like this.
 • Special:MyLanguage/2019:Program
  Wikimania2019 leaves icon.svg
  Програма
  Конечна верзија на програмата е објавена на почетокот на јули. Развојот на нештата можете да го следите на програмската страница.
  Special:MyLanguage/2019:Program
  Wikimania2019 leaves icon.svg
  Програма
  Конечна верзија на програмата е објавена на почетокот на јули. Развојот на нештата можете да го следите на програмската страница.
 • Special:MyLanguage/2019:Attendance
  Wikimania2019 person icon.svg
  Присуство
  Дали сакате да присуствувате на „Викиманија 2019“? Сознајте повеќе за пријавувањето, стипендиите и тн. Тука.
  Special:MyLanguage/2019:Attendance
  Wikimania2019 person icon.svg
  Присуство
  Дали сакате да присуствувате на „Викиманија 2019“? Сознајте повеќе за пријавувањето, стипендиите и тн. Тука.
 • Special:MyLanguage/2019:Travel guide
  Wikimania2019 dove icon.svg
  Посетителски водич
  Конференцијата „Викиманија 2019“ ќе се одржува претежно во просториите на Стокхолмскиот универзитет. Дали би сакале да дознаете повеќе за одржувалиштето, градот Стокхолм, Шведска, или имате некоја друга потреба? Појдете на посетителскиот водич!
  Special:MyLanguage/2019:Travel guide
  Wikimania2019 dove icon.svg
  Посетителски водич
  Конференцијата „Викиманија 2019“ ќе се одржува претежно во просториите на Стокхолмскиот универзитет. Дали би сакале да дознаете повеќе за одржувалиштето, градот Стокхолм, Шведска, или имате некоја друга потреба? Појдете на посетителскиот водич!
 • Special:MyLanguage/About
  Wikimania2019 leaves stem icon.svg
  За нас
  Се прашувате што е тоа Викиманија? Зошто го правиме ова? Кој сме ние? Сето тоа ќе го дознаете овде.
  Special:MyLanguage/About
  Wikimania2019 leaves stem icon.svg
  За нас
  Се прашувате што е тоа Викиманија? Зошто го правиме ова? Кој сме ние? Сето тоа ќе го дознаете овде.
 • Special:MyLanguage/2019:Program
  Wikimania2019 leaves icon.svg
  Програма
  Конечна верзија на програмата е објавена на почетокот на јули. Развојот на нештата можете да го следите на програмската страница.
  Special:MyLanguage/2019:Program
  Wikimania2019 leaves icon.svg
  Програма
  Конечна верзија на програмата е објавена на почетокот на јули. Развојот на нештата можете да го следите на програмската страница.
 • Special:MyLanguage/2019:Attendance
  Wikimania2019 person icon.svg
  Присуство
  Дали сакате да присуствувате на „Викиманија 2019“? Сознајте повеќе за пријавувањето, стипендиите и тн. Тука.
  Special:MyLanguage/2019:Attendance
  Wikimania2019 person icon.svg
  Присуство
  Дали сакате да присуствувате на „Викиманија 2019“? Сознајте повеќе за пријавувањето, стипендиите и тн. Тука.
 • Special:MyLanguage/2019:Travel guide
  Wikimania2019 dove icon.svg
  Посетителски водич
  Конференцијата „Викиманија 2019“ ќе се одржува претежно во просториите на Стокхолмскиот универзитет. Дали би сакале да дознаете повеќе за одржувалиштето, градот Стокхолм, Шведска, или имате некоја друга потреба? Појдете на посетителскиот водич!
  Special:MyLanguage/2019:Travel guide
  Wikimania2019 dove icon.svg
  Посетителски водич
  Конференцијата „Викиманија 2019“ ќе се одржува претежно во просториите на Стокхолмскиот универзитет. Дали би сакале да дознаете повеќе за одржувалиштето, градот Стокхолм, Шведска, или имате некоја друга потреба? Појдете на посетителскиот водич!
 • Special:MyLanguage/About
  Wikimania2019 leaves stem icon.svg
  За нас
  Се прашувате што е тоа Викиманија? Зошто го правиме ова? Кој сме ние? Сето тоа ќе го дознаете овде.
  Special:MyLanguage/About
  Wikimania2019 leaves stem icon.svg
  За нас
  Се прашувате што е тоа Викиманија? Зошто го правиме ова? Кој сме ние? Сето тоа ќе го дознаете овде.

  Приредувачи и главни поддржувачи

 • Wikimedia Foundation logo - vertical.svg
 • Wikimedia Sverige logo - vertical.svg
 • Wikimedia Deutschland-Logo.svg
 • Wikimedia Norge-logo svart nb.svg
 • Wikimedia Suomi-logo musta fi.svg
 • Sv postkodstiftelsen 130925.jpg

 • Партнери

 • Ministry for Foreign Affairs.png
 • KB-logo svart.png
 • Musikverket logo liggande sRGB.png
 • Nordiska museet logotyp.svg
 • RAA logo.jpg
 • Riksarkivet 2013 rgb.png
 • StockholmsStad logotypeStandardA5 300ppi svart.png
 • NMS partnerlockup grey green CMYK (1).svg  Покровители

 • SIMPLY LOGO HDV1080 black.png
 • UEklundCiS.jpg
 • Terrapass logo.png
 • Eliza communication.png