2023:Regjistrimi

From Wikimania
This page is a translated version of the page 2023:Registration and the translation is 75% complete.
Outdated translations are marked like this.


16–19 August 2023, Singapore and Online
Diversity. Collaboration. Future.

Regjistrimi për Wikimania 2023 tani është i hapur! Regjistrohuni për të na u bashkuar neve në Singapor apo online.


Ju lutemi referojuni deklarata e privatësisë së regjistrimit

Wikimania virtuale, poashtu si regjistrimi vetë, do të ndodhë në eventyay - një platformë ngjarjesh virtuale dhe hibride me burim të hapur.

Nëse ju keni marrë një bursë nga Fundacioni Wikimedia ose nga një organizatë tjetër pjesë e Wikipedia, ju do të pranoni një email me një kod regjistrimi dhe instruksionet.

Regjistrimi person do të mbulojë drekën më 16-19 Gusht; darkën më 16 dhe 19 Gusht. Lidhja me WiFi dhe prizat e energjisë elektrike do të ofrohen në vendin e konferencës.