2023:Пријавување

From Wikimania
This page is a translated version of the page 2023:Registration and the translation is 75% complete.
Outdated translations are marked like this.


16–19 август 2023 г., Сингапур и семрежно
Разновидност. Соработка. Иднина.

Пријавувањето за Викиманија 2023 започна! Пријавете се за да ни се придружите во Сингапур или семрежно.


Погледајте ја изјавата за приватност при пријавување.

Виртуелната Викиманија, како и самото пријавување, се случува на „eventyay“ — отворена подлога за виртуелни и мешовити настани.

Ако сте добитник на стипендија од Фондацијата Викимедија или Викимедиина подружница, ќе добиете регистрациски код и напатствија по е-пошта.

Пријавата за лично присуство покрива ручек од 16 до 19 август и вечера на 16 и 19 август. Во одржувалиштето ќе бидат обезбедени WiFi и електрични приклучоци.