2023:Wikimania

From Wikimania
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page 2023:Wikimania and the translation is 67% complete.Wikimania mark.svg
Wikimedia ESEAP.svg
16–19 August 2023, Singapore

Wikimania.svg Wikimania është konferenca vjetore që feston të gjitha projektet e njohurive falas të organizuara nga Fondacioni WikimediaCommons Wikimedia Commons, MediaWiki MediaWiki, Meta-Wiki Meta-Wiki, Wikibooks Wikibooks, Wikidata Wikidata, Wikinews Wikinews, Wikipedia Wikipedia, Wikiquote Wikiquote, Wikisource Wikisource, Wikispecies Wikispecies, Wikiversity Wikiversity, Wikivoyage Wikivoyage, Wiktionary Wiktionary – me ditë konferencash, diskutimesh, takimesh, trajnimesh dhe seminaresh. Qindra vullnetarë dhe udhëheqës të Njohurisë së Lirë nga e gjithë bota mblidhen për të diskutuar çështje, për të raportuar mbi projekte dhe qasje të reja dhe për të shkëmbyer ide.

Ky edicion i 18-të do të jetë një bashkëpunim midis vullnetarëve, kapitujve dhe grupeve të përdoruesve të Wikimedia East, Southeast Asia and the Pacific (ESEAP).

Wikimania 2023 do të zhvillohet nga 16-19 gusht në Singapor.

There are 28 weeks, 4 hours, 47 minutes and 3 seconds until Wikimania 2023. (refresh)

Tema e këtij viti është Diversiteti. Bashkëpunimi. E ardhmja.

  • Diversiteti. Wikimania do të jetë një mundësi për të shfaqur ESEAP si një shembull përfshirjeje: grupe të ndryshme vullnetare, individë dhe bashkëpunëtorë, në faza të ndryshme zhvillimi, kultura të ndryshme, por të përfshira ngushtë në mënyrë të barabartë.
  • Bashkëpunimi."' Si një mekanizëm i shpërndarë i rritjes, Wikimania do të jetë një mënyrë për të mësuar dhe ndarë njohuri të reja si përdorimi i mjeteve, organizimi i ngjarjeve / fushatave në internet, zgjidhja e një problemi të lidhur me Wiki dhe shumë të tjera.
  • E ardhmja. Wikimania është gjithashtu domethënëse për shumë Wikimedianë pasi Wikimania 2023 do të jetë gjithashtu një forum për të diskutuar zbatimin e Strategjisë së Lëvizjes Wikimedia (#Wikimedia2030) dhe për të diskutuar tema të tjera që mendojnë për të ardhmen.

Next office hours

Office hours to ask questions about Scholarships(closes 5 Feb AoE) and other general Wikimania related topics:

16:00 UTC 2 February meeting link
23:00 UTC 3 February meeting link

Please add your questions to: 2023:Help deskNëse keni një sugjerim ose ide për t'u prezantuar në edicionin e 18-të të Wikimania,
vizitoni faqen e ideve.