2023:Wikimania

From Wikimania
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page 2023:Wikimania and the translation is 67% complete.Wikimania mark.svg
Wikimedia ESEAP.svg
16–19 August 2023, Singapore

Wikimania.svg Wikimania és la conferència anual que celebra tots els projectes de coneixement lliure hostatjats per la Wikimedia FoundationCommons Wikimedia Commons, MediaWiki MediaWiki, Meta-Wiki Meta-Wiki, Wikibooks Wikibooks, Wikidata Wikidata, Wikinews Wikinews, Wikipedia Wikipedia, Wikiquote Wikiquote, Wikisource Wikisource, Wikispecies Wikispecies, Wikiversity Wikiversity, Wikivoyage Wikivoyage, Wiktionary Wiktionary – amb dies de conferències, debats, trobades, formació i tallers. Centenars de voluntaris i personalitats del Coneixement Lliure d'arreu del món es reuneixen per discutir qüestions, informar sobre nous projectes i enfocaments i intercanviar idees.

La 18a edició serà una col·laboració entre voluntaris, capítols i grups d'usuaris de la regió Wikimedia East, Southeast Asia and the Pacific (ESEAP).

Wikimania 2023 es durà a terme els dies 16-19 agost en Singapur.

There are 28 weeks, 4 hours, 47 minutes and 4 seconds until Wikimania 2023. (refresh)

Enguany el tema és Diversitat. Col·laboració. Futur.

  • Diversitat. Wikimania serà una oportunitat d'exhibir ESEAP com un exemple d'inclusió: grups de voluntaris diferents, individus, i afiliats, a etapes diferents de desenvolupament, cultures diferents però implicades en un camí equitable.
  • Col·laboració. Com a mecanisme de creixement distribuït, Wikimania serà un camí d'aprendre i compartir a fer un nou ús de ferramentes, organitzar esdeveniments i campanyes en línia, solucionar problemes relacionats amb Wikimedia, i d'altres.
  • Futur. Wikimania és també significatiu per a molts Wikimedistes en tant que Wikimania 2023 també serà un fòrum per a parlar de la implementació de l'Estratègia de Moviment (#Wikimedia2030) i parlar altres temes relacionats amb el futur.

Next office hours

Office hours to ask questions about Scholarships(closes 5 Feb AoE) and other general Wikimania related topics:

16:00 UTC 2 February meeting link
23:00 UTC 3 February meeting link

Please add your questions to: 2023:Help deskSi teniu un suggeriment o idea per a la 18a edició de Wikimania, visiteu la pàgina d'idees.