Inscripció

From Wikimania
This page is a translated version of the page 2022:Registration and the translation is 89% complete.
Outdated translations are marked like this.

Sobre Wikimania 2022

Wikimania és la conferència anual del moviment Wikimedia que celebra tots els projectes de coneixement lliure i obert fets possibles per la comunitat de voluntaris. De l'11 al 14 d'agost, la Wikimania d'enguany reunirà els wikimedians per crear, celebrar i connectar-se, virtualment i amb components presencials. Seran quatre dies de reunions, debats, trobades, formació i tallers per debatre temes, informar sobre nous projectes i enfocaments i intercanviar idees.

El tema de la Wikimania virtual d'enguany és "The Festival Edition". Ens reunirem per destacar projectes i grups del moviment i celebrar la diversitat de la nostra vasta comunitat. Wikimania: The Festival Edition! es pot resumir en tres paraules: serà divertida, viva i vibrant; serà regional, il·luminant les comunitats del moviment durant les celebracions, i donarà la benvinguda als nouvinguts, creant un espai segur per als assistents per primera vegada que il·lumini i inspiri.

Inscriviu-vos!

Les inscripcions per a la Wikimania virtual s'allargaran fins al final de la Wikimania el 14 d'agost de 2022. Els esdeveniments locals en persona poden tenir els seus propis processos de registre.

Estem treballant amb proveïdors de serveis per oferir-vos Wikimania 2022. Si us plau, llegiu la Declaració de privadesa de Wikimania 2022 per obtenir més informació.
Map
Wikimania 2022 In-person events