Registrering

From Wikimania
This page is a translated version of the page 2022:Registration and the translation is 89% complete.
Outdated translations are marked like this.

Om Wikimania 2022

Wikimania är Wikipedia-rörelsens årliga konferens som firar alla fria och öppna kunskapsprojekt som möjliggjorts av voluntärgemenskapen. Från 11-14 augusti, sammanför detta års Wikimania Wikimedianer för att skapa, fira och knyta band, såväl virtuellt som personligen. Det blir fyra dagar av samlande, diskussioner, träffar, bildning och workshoppar, för att diskutera problem, belysa nya projekt och tillvägagångsätt, och för att utbyta idéer.

Temat för detta års Wikimania är "Festivalutgåvan". Vi kommer att samlas för att belysa projekt och rörelsegrupper och för att fira mångfalden i vår stora gemenskap. Wikimania: Festivalutgåvan! kan sammanfattas med tre ord: den kommer att vara rolig, levande och pulserande; den kommer att vara regional genom att belysa olika gemenskaper under festligheterna; och den kommer att välkomna nykomlingar, vilket skapar en trygg plats för första-gångdeltagare som lyser upp och inspirerar.

Registrera dig!

Registrering för den virtuella Wikimanian kommer att ske under slutet av Wikimania den 14 augusti 2022. Lokala personliga evenemang kan ha sina egna registreringsprocesser.

Vi jobbar med tjänsteleverantörer för att ge dig Wikimania 2022. Läs vänligen Wikimania 2022 privacy statement för ytterligare information.
Map
Wikimania 2022 In-person events