2022:Regisztráció

From Wikimania
This page is a translated version of the page 2022:Registration and the translation is 100% complete.

A Wikimánia 2022-ről

A Wikimánia a Wikimédia mozgalom éves konferenciája, mely az önkéntes közösség által lehetővé tett szabad és nyitott tudásprojekteket ünnepli. Augusztus 11. és 14. között az idei Wikimánia összehozza a Wikimédiásokat, hogy alkossanak, ünnepeljenek és kapcsolódjanak virtuálisan. Négy napos összejövetel, megbeszélések, találkozók, tréningek és workshopok lesznek. kérdések megvitatására, új projektekről és megközelítésekről szóló beszámolókra, valamint eszmecserékre.

Az idei virtuális Wikimánia témája a "Festival Edition". Összejövünk, hogy reflektorfénybe állítsuk a projekteket és mozgalmi csoportokat, illetve megünnepeljük hatalmas közösségünk sokszínűségét. A Wikimania: The Festival Edition! három szóban foglalható össze: szórakoztató, élő és vibráló; regionális lesz, a mozgalom közösségeire világít rá az ünnepségeken keresztül; és köszönti az újonnan érkezőket, biztonságos teret teremtve az első alkalommal részt vevők számára, amely megvilágítja és inspirálja őket.

Regisztrálj!

A virtuális Wikimániára való regisztráció a Wikimánia végéig, egész pontosan 2022. augusztus 14-ig tart. A helyi személyes eseményeknek saját regisztrációs folyamatuk lehet.

Együttműködünk a szolgáltatókkal, hogy elhozzuk a Wikimánia 2022-t. További információért olvasd el a Wikimánia 2022 adatvédelmi nyilatkozatát.
Map
Wikimania 2022 In-person events